PINTASANEERAUKSEN AMMATTILAINEN

Kivitöistä julkisivusaneerauksiin

Suomen Kivipalvelu Oy perustettiin vuonna 2008. Alkuvuosina toiminta nimen mukaisesti keskittyi etupäässä kiviasennuksiin, mutta nykyään yrityksen painopiste on erilaisissa saneeraustöissä. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja tarjoaa kattavat pintasaneerauksen palvelut, esimerkiksi: julkisivuremontit, parvekeremontit ja sisätilojen tasoitemaalaukset.

 

Ammattitaitoa ja kokemusta

Työpäällikkö Antti Lampela on vetovastuussa yrityksen operatiivisesta puolesta: hän toimii saneerausasiantuntijana, suunnittelee urakoiden toteutuksen ja osallistuu saneeraustyöhön. Lampelan työura alkoi 15-vuotiaana yli 30 vuotta sitten maalarimestarin opissa. Hänen käsistään on valmistunut yli 300 saneerausurakkaa, joista kertynyt vankka alan kokemus ja ammattiylpeys, josta hän ei tingi tiukassakaan paikassa – työ tehdään aina viimeisen päälle huolella. Lampelalla on vanhaa suomalaista käsityötaitoa, joka käy nykyään yhä harvinaisemmaksi. Myös luotettavia ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita on matkan varrella Lampelalle karttunut mittava verkosto.

”En ole koskaan halunnut tehdä mitään muuta työtä”, kertoo Antti Lampela. ”Tämä työ on aina kiinnostavaa, näkee uusia ihmisiä, kohtaa uusia haasteita ja saa tehdä työtä, josta voi olla ylpeä.”

Katso kuvat upeasta arvokiinteistöstä, joka on edustava näyte Lampelan taidoista.

Toimitusjohtaja, HT tilintarkastaja, ekonomi Raimo Rannisto hoitaa Suomen Kivipalvelu Oy:n taloushallinnon ja huolehtii, että sopimukset ovat asianmukaiset. Rannistolla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista rakennusalan taloustehtävistä.

”On hienoa olla kumppanina kasvavassa yrityksessä”, sanoo Raimo Rannisto. ”Asiantuntemuksestani on hyötyä etenkin, kun tehdään laajoja sopimuksia esimerkiksi asuntoyhtiöiden kanssa.”

Sulje valikko